de deskundige

lees net dit:
Naast de vaste NOS-analitici voor de Champions League, Youri Mulder en Ronald Waterreus, heeft de omroep nieuwe vaste analitici gestrikt voor deze Europese voetbalcompetitie.
Mario Been, de hoofdtrainer van Feyenoord, wordt voortaan op woensdagen ingezet bij de Champions League-wedstrijden op Nederland 3. Zijn collega bij FC Groningen, Ron Jans, schuift op dinsdagavonden aan. Dat meldde een NOS-woordvoerster woensdag.
Leo Beenhakker, technisch adviseur bij Feyenoord, zal zo nu en dan ook aanschuiven. Met Guus Hiddink is de NOS nog in gesprek over zijn bijdrage als analiticus aan tafel. Anders dan vorig jaar zitten er dit keer bij de wedstrijden twee analitici aan tafel in plaats van één.

Gisteren zag ik de herdenkingssamenkomst van Michael Jackson. Op Nederland drie.
in de studio drie deskundigen, die Jackson nooit live zagen optreden, maar slechts opvielen door te zeggen: wij weten ook niet wat er gaat gebeuren dit is live.

Jarenlang deed maartje van weegen het koninginnedag. ze wist altijd wel iets op te merken. ik denk dat ze gisteravond geen gek figuur zou hebben geslagen. ze is een deskundige in het geven commentaar bij dit soort gelegenheden.
Leo Blokhuis is een aardige muzikant en een groot pop kenner. Boris een fantastische artiest. Maar commentaar geven nee dat zat er niet in.
Ok dertig seconden vertraging is niet veel om wat te bedenken maar de vertaler deed het redelijk tot goed in die halve minuut.

Gelukkig zag ik door de omfloersde ogen toch nog unieke tv.
Dat zie ik met de goedgebekte been en jans niet zo snel gebeuren in de na-kanbbel en babbel.
de clichemannetjes staan in de startblokken.

ps
na clavan is er eigenlijk geen betere deskundige opgestaan.

ps
wat een mooi gospelkoor stond er toch bij de kist van MJ

Comments

Popular Posts