limiet? + naschrift

bij de een na laatste wedstrijd van het nationale wedstrijdseizoen in Qatar slaagde een van mijn jongens er in om aan de toelatingseis voor Ostrava (WKo18jaar) te voldoen.
in eerste instantie leek het er op dat Essa de limiet zou halen op 100 en of 200 meter tot nu toe komt hij respectievelijk een tiende en twee dertienhonderste te kort. hoewel Salman zich dit jaar sterk verbeterde over de hele linie slaagde hij tot nu toe niet de twee meter te overbruggen (1.99 wel!).
en waar mohammed eid op de 400 goede progressie maakte bleef zijn tijd toch nog ruim een seconde boven de eis. maar vandaag scoorde hij op de halve afstand een dik pr en met 23.03 ook de limiet.
nu is het nog even afwachten want op de klok bij de finish stond eerst een officieuze tijd van 22.63 en ook de windmeting is nog niet bekend (kan wel eens iets teveel zijn als ik naar de vlaggen keek).
ik ga er maar even van uit dat het in orde is.
of dat de altijd laconieke organisatie hier een 'oplossing' heeft: defect mechanisme of een handtijd (in dat geval heeft ook Essa nog een kans)
tijd voor gebak!
het is wel de eerste jongen uit de Aspire atletiekschool die zich weet te plaatsen (zij het onder voorbehoud).
als er 1 schaap over de dam is hoop ik maar.
dus met de europese tour nog voor de boeg hebben we nog tot 25 juni de tijd.

naschrift:
nee dus; geen limiet.
de windmeting bleek in de ene serie 1.6 en de ande 2.7.
jammer genoeg was was 2+ in de serie van mohammed eid.

Comments

Popular Posts