fit

de fitness studios zijn in qatar ook gedurende ramadan gewoon open.
echter het zichtbaar drinken van water is overdag niet toegestaan
alle eet en drinkgelegenheden gaan pas na zessen open (en de meeste winkels na achten)tot een uur 'snachts. verder is er bij de hotels geen alcohol te krijgen

uit de T.
De Amsterdamse sportschool Ultimate Fitness is tijdens de ramadan langer open dan normaal. Op die manier kunnen moslimleden hun workout op een volle maag doen. Dat staat te lezen op de website van de sportschool.

De fitnessclub is van maandag tot en met vrijdag tot middernacht geopend, in plaats van tot tien uur 's avonds. Van Amsterdam kwam op het idee omdat de sportschool in een multiculturele volksbuurt ligt en er veel Marokkaanse en Hindoestaanse mensen komen trainen. „Bij ons kent iedereen elkaar, het is een gezellige sportschool. Dat betekent ook dat we rekening met elkaar houden.”

Tijdens de ramadan, die een maand duurt en eind september afloopt, mogen moslims niet eten en drinken van zonsopgang tot zonsondergang. Het initiatief levert veel lovende reacties op. „Er wordt zelfs in de moskee over gesproken”, weet de directrice.

Comments

Popular Posts