dupla

het ritje van de sesi naar het hotel verloopt meestal saai en voorspelbaar.
er is maar een weg,volgens de chauffeur, maar wij weten beter: er is een snellere/kortere/betere weg. hij is echter geprogrameerd en dit opnieuw doen lijkt ons een ondoenlijke taak. hij rijdt namelijk meer dan 200 kilometer per dag in Uberlandia, pff.
de enige variatie is worden eerst de mannen of vrouwen afgezet.
overigens is het een stukje van niets maar van alle kanten is ons al ten strengste afgeraden die in het donker te lopen. Je moet namelijk door een gevaarlijke wijk heen en ook vlak langs een andere wijk (clan, met helers en dealers).
vanavond had de chauffeur het druk eerst een groep naar de avondschool en dan terug om de rest waaronder ons op te pikken. zoals gewoonlijk eerst dus langs het huis van de jongens.
als we ingestapt zijn staat de dvd speler al aan met een bekend duo, hier dupla geheten. deze keer geen victor en leo (zie video) maar twee mannen die op piet veerman lijken.
de hele bus zingt uit volle borst mee. bij een soft nummer(zeg maar veermans sailing home) doen ze ook de instrumenten na en roepen om doorspoelen. als de dvd vast loopt zingen ze gewoon het populairste meebrulnummer nog een keer. als de mannen uitgestapt zijn is het opeens heel stil. geen backing vocals meer.

Comments

Popular Posts