2 dingen goed begrijpen

In de afgelopen dagen wel het eea gebeurd maar geen echte inspiratie. Met wat twitteren en her en der een berichtje was het wel op.
Twee dingen goed begrijpen zei Den Uyl dan altijd. Twee redenen eigenlijk. De eerste was de C. Al vanaf het eerste begin was ik zeer kritisch. Het groene affiche stond niet voor fris en de natuur bleek al snel. Van huis uit werd er CHU gestemd. Die partij werd een beetje ondergesneeuwd. Het kritische geluid is nu helemaal verdwenen en slechts een enkele stuiptrekking van de oude bloedgroepen levert nog een rimpeling in de hofvijver op. Soms poep ik wel eens een C. Prachtige letter, ziet er goed uit maar aan het eind blijft het wel gewoon stront. Dus nu het CDA met gedoogsteun van de PVV in de regering komt heb ik me de afgelopen dagen afgevraagd waar die C nu nog voor staat? Tot op heden het antwoord niet gevonden.
De tweede reden is het verblijf in Uberlandia. Na ons bezoek aan Nederland zouden we na een of twee dagen (snel nog een tandartsbezoek geregeld/verzet) naar Rio vertrekken. De spullen hadden we al voor ons Nederlandse tochtje ingepakt. Maar tot op heden zitten we nog steeds in onze vertrouwde omgeving van het Porto Bello hotel en op de CNT/Sesi baan. Het ziet er nu naar uit dat het nog wel een paar dagen gaat duren. Er moeten nog afspraken geefectueerd worden en nog enkele acties worden uitgezet.
Dit resulteerde in een soort van lethargie. Beetje lezen, sporten en dus niet portugees studeren of ons anderszins inspannen. Het grote wachten duurt nog even. Wat het in de nabije toekomst oplevert? Geen idee.

Comments

Popular Posts