nieuwtjes

Vandaag naar een wetenschappelijkcongres over jeugd en sport,vandaar wat nieuwtjes uit de krant.

1.
De Belg Marc Seyssens heeft het wereldrecord sit-ups gebroken. Binnen een uur tilde hij liggend zijn bovenlichaam 9248 keer iets van de grond. De Vlaming uit Ternat verbeterde daarmee het record van een Amerikaan met 692 sit-ups.
2.
De Nederlandse Bond voor Tatoëerders biedt dinsdag bij het ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport een petitie aan tegen de nieuwe regels voor de branche. Volgens de bond is het onmogelijk om met die regels "schoner te werken dan in een ziekenhuis."
3.
Richard en Michaëlla Krajicek hebben hun eerste gezamenlijke optreden in het gemengd dubbel omgezet in een overwinning. Broer en zus versloegen zondag bij de ABN AMRO Tennis Challenge in New Dehli het Indiase duo Mirza en Bhupathi in een éénsetter met 7-6. De Krajiceks beslisten de tiebreak met 7-5 in hun voordeel
4.
Treinreizigers kunnen vanaf dinsdag televisie kijken in de trein. Ze krijgen reclame en nieuws- en entertainmentberichten voorgeschoteld. Bovendien verschijnt actuele reisinformatie op de schermen. Het gaat om een proef van de Nederlandse Spoorwegen, KPN en RTL Nederland op het traject tussen Haarlem en Maastricht.
5.DOHA: The Qatar Tennis Federation (QTF) yesterday signed a major sponsorship contract with Qtel. According to the new deal, Qtel will sponsor four international tennis events to be conducted by QTF in 2006.

The four tournaments are the Qatar ExxonMobil Open (the ATP Tour event), the Qatar TotalFinaElf Open (the WTA Tour event), and the two tournaments to be co-organised by QTF in partnership with German Tennis Federation in Berlin and Hamburg in May 2006.

Comments

Popular Posts