' sport' nieuws

Vrouw gewond bij vechtpartij in sporthal
bennebroek - In een sporthal in Bennebroek is vrijdagavond tijdens een damesvoetbalwedstrijd een vechtpartij onstaan. Er zijn volgens de politie rake klappen uitgedeeld. Een 20-jarige Hoofddorpse moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

sassenheim-Er komt permanente bewaking bij de kunstijsbaan in het Sassenheimse centrum. De organisator van de ijsbaan, Stichting Promotie Sassenheim, voelt zich gedwongen vanwege het vandalisme in het afgelopen weekeinde.

Een bewakingsdienst is in de arm genomen om 's avonds en 's nachts regelmatig bij de baan te gaan kijken. Dat gebeurde vorige week tijdens de opbouw ook een nacht, om te voorkomen dat er rotzooi in het nog natte ijs gegooid werd.


EK veldlopen uitgebreid op tv (atletiek.nl)
De NOS besteedt zondag ruime aandacht aan het EK veldlopen in Tilburg. De uitzending begint om 13.00 uur met onder meer korte interviews met Kamiel Maase en Gert-Jan Liefers.

enkele reacties op het discussieforum..........................
De andere elementen uit de voorbeschouwing zijn: een kort portret van Sergey Lebid, een portret van Tonnie Dirks, een reportage over Lornah Kiplagat en aansluitend live de wedstrijd van de vrouwen. Het tijdstip van de uitzending van de mannenrace is afhankelijk van het schaatsen in Turijn.


Wat ik als heéél positief heb ervaren, naast de bovengenoemde prestaties van atleten, is het kunnen volgen van de veldloop van de mannen op de Belgische tv en helemaal super waren de junioren races op de Britse BBC.
Dit alles, terwijl Mart Smeets het even had over “leuke prestaties bij het hardhollen” en verder rustig doorkeuvelde met Ria Visser over de nieuwe hal, de staat van het ijs en het B garnituur schaatser dat op dat moment moest starten.

p.s. (Ik hoop wel dat Mart “hardhollen” ook heel positief bedoelt!)

bertje - 12-12-2005
waarom iedere keer nog "teleurgesteld" zijn in de NOS. na al die jaren weten we toch wel hoe die over atletiek denken, en hier dus ook over de internationale atletiek. waarom je dan nog verder ergeren aan de uitzendings schema's en de uitspraken die er gedaan worden door de "goden" van de nederlandse sportverslaggeving.
persoonlijk vind ik het dan veel leuker om naar een buitenlandse zender te kijken die er wel passende aandacht aan besteed en de waarde er van weet in te schatten. en mij lijkt dat 90% van de mensen wel een belgische/duitse/engelse zender kunnen ontvangen tegenwoordig. het blijft dan voorde overige mensen vervelend die zich er wel aan moeten ergeren dan.

Greg van Hest - 13-12-2005
NOS was BELACHELIJK!!! Ze weten daar dus NOG steeds niet wat TOP sport is! De Nederlanders waren goed op eigen bodum. Goud, Brons, 11e en 15e zijn klasse prestaties. 11e bij de Junioren mannen van Khalid is klasse omdat de junioren wedstrijden nu ten opzichte van 3-4 jaar geleden veel meer in trek zijn op het EK. Ik miste het brons van Suzan op de NOS belachelijk.... En waarom Kamiel maase voor de kamera terwijl Patrik de race van zijn leven liep, en als 'beste' Nederlander (at op een EK niet teld vind ik) finishte?Ik heb genoten van een prachtig Ek, zeer goede organisatie en Nederlanders die TOP waren!
Michel Franssen - 13-12-2005
In deze reactie kan ik mij goed vinden. De NOS zich had als onafhankelijke instantie moeten laten leiden door de kwaliteit van het gebeuren, het geven van juiste inofrmatie over de verhoudingen, en niet door de smaak van een carnavalspubliek. Nu heeft de NOS alleen maar eurocomissaris Neelie wakker gemaakt in haar jacht op publieke omroepen, zodat we straks misschien ook nog de beelden van Canvas en BBC moeten missen. Zolang deze afbraak doorgaat, blijf ik zeuren.

Comments

Popular Posts