fantasie

De stewardess snoof aan het euro biljet en dacht dat ze in de zevende hemel was. De acteur, zonder rijbewijs, en zij hadden eerder geoefend in de auto op deze snelle wip. Maar nu in het toilet van het vliegtuig waren ze snel klaar want het rook er onbetamelijk en vies. Snel zette ze haar masker op en rende als eerste de passagierstunnel in, ze keek nog snel even achterom. De volgende dag kwam de vertegenwoordiger van Qantas, haar in het ziekenhuis ophalen. Samen met de politie was hij op zoek naar de portemonee en toebehoren van acteur Fiennes. Maar de air-miep had zich verstopt op het toilet..........................................

Zo gaat de fantasie zo maar met je op de loop als je een selectie leest van berichten op nu.nl!

1.
Op bijna alle eurobankbiljetten in omloop in Italië zitten sporen van cocaïne. Dit is het resultaat van een steekproef (Daaruit kwam naar voren dat 97 procent van de biljetten gebruikt zijn bij het snuiven) van een criminologisch instituut in Rome.
2.
Vliegtuigmaatschappij Qantas heeft een stewardess ontslagen die reeds was geschorst nadat zij met acteur Ralph Fiennes op grote hoogte was betrapt in het toilet. Dat heeft het bedrijf maandag in een korte verklaring laten weten.
3.
Een man en een vrouwelijke bestuurder hebben zondag seks gehad in een auto die stilstond op de linkerrijbaan van een belangrijke Israëlische snelweg van Jeruzalem.
Grootste bron van irritatie voor toiletgangers zijn een onfris ruikend toilet en remsporen in de pot. In de top drie van minst populaire toiletten buitenshuis staan wc's in de trein bovenaan, gevolgd door de potten bij benzinestations en op treinstations.
4.
Een 62-jarige man die al 47 jaar zonder rijbewijs reed, is dinsdag tegen de lamp gelopen. De man gaf in eerste instantie de naam van zijn broer op, die wel een rijbewijs heeft. Toen duidelijk was wie de politie echt voor zich had, bleek dat die al tientallen jaren zonder het roze papiertje rondreed. De bestuurder uit Leiden werd in zijn woonplaats aangehouden, meldt de politie woensdag.

Drie jongeren zijn zaterdag gewond geraakt na de carnavalsoptocht in het Brabantse Berkel-Enschot. Ze sloegen met hun hoofd tegen een viaduct. Ze keken de andere kant op toen het voertuig dat hun praalwagen trok onder dat viaduct doorreed

Comments

Popular Posts