modern times

Zuid-Afrika voorjaar 2007
-problemen met de verbinding dus valt iedere keer de beantwoording van de electronische -post in het water.
-problemen met de server dus geen verbinding maar heel vreemd wel skype.
-problemen met Skype: sterke vertraging op de lijn of brokkelig geluid maar net als je wilt afsluiten of het typeberichten beu bent is de lijn helder alsof je naast elkaar zit.

gelukkig kan ik ook mobiel bellen met Qatar en Nederland :)

Onze Quality manager probeerde ons laatst uit te leggen dat er geen problemen zijn maar situaties en dat die situaties dan om een oplossing vragen. of je dat zelf kan doen of iemand er bij in moet schakelen of de dat de organisatie moet veranderen is dan stap twee.

bij de planning van ons trainingskamp lopen we soms ook tegen situaties aan die te maken hebben met het feit dat je bepaalde dingen gewoon over het hoofd ziet:
vb1. je plant de vrijdagtraining maar 'vergeet' dat de jongens naar de moskee gaan rond het middaguur.
vb 2. je bent zo ingesteld op het ritme zondag tot en met donderdag dat je 'vergeet' dat de zondagsviering in Stellenbosch betekent dat alles dicht is: ook de baan op slot.

het werken met de jongens gaat als een tierelier. ze raken in vorm en werken hard. doel is de WYC in Ostrava. Mohammed Eid loopt 5 x 300 met 15' passieve rust ( + lactaatmeting) in een aflopende reeks van 42 naar 38 seconden. Salman springt in training 3 x 185; 3 x 190 en 2 x 195 terwijl zijn pr 1.92 is. Issa loopt tijdens een 60 meter sprint drie keer onder 1.10 in de 10 meter splits.
daar tegenover staat dat ze al drie keer te laat waren bij het ochtendloopje (weet je nog wigert/walter in acoteias???) twee keer te laat bij het eten en 1 x te laat bij de bus.
In juli moet het allemaal kloppen.

Nu ben ik dus afentoe Harriepositiefpuntje/meneerJoopvanDrunen/Peterevenbijmekaarverlooy in een.

Dan ook maar weer kijken hoe het met de electronische snelweg in Tjechie staat ;)

Comments

Popular Posts