stoelendans

de olympische spelen kennen een onderdeel welke niet op het grote podium plaats heeft maar meer achter de schermen. zo tussen de schuifdeuren zijn er al wat die optreden zoals de duitse chef mallow die met scherp schoot naar alles wat er bewoog (http://www.leichtathletik.de/index.php?NavID=1&SiteID=28&NewsID=18978)
of de man die sinds drie jaar aan het roer staat bij de britten en waar al die tijd aan zijn poten is gezaagd (http://sport.scotsman.com/sport/Collins-comes-under-fire-as.4422558.jp).
maar hier ging het nog iets sneller. voor de spelen was de vice president aangewezen als delegatieleider bij de spelen maar een telefoontje veranderde alles. of meneer zijn kantoor binnen een uur kon ontruimen en verdwijnen. iemand anders liep mee in de openingsceremonie en was verantwoordelijk voor de ploeg. een ploeg die met lege handen thuis komt en dat is het startachot voor opruiming. de verwachting is dat bijna alle hoofdcoaches hun spullen kunnen pakken en dat de import atleten de wacht krijgen aangezegd.
alles is in beweging. in de uk, in frankrijk, in duitsland en ook hier in qatar.
de muziek van de sluitingsceremonie is nog hoorbaar maar als het stil wordt moet je wel een stoel hebben.

Comments

Popular Posts