theron



Charlize Theron haalde tijdens de repetitie voor de WK-loting in Kaapstad een geslaagde grap uit. De Zuid-Afrikaanse actrice zei nadat ze het balletje had opengemaakt: "Ierland".

Ik had nog nooit van deze dame gehoord. Dus even zoeken: een filmster, aha.

Charlize Theron (gebore op 7 Augustus 1975) is 'n Suid-Afrikaanse aktrise en Golden Globe/Oscar-wenner en het grootgeword op 'n plaas naby Benoni, waar sy die Laerskool Putfontein van 1982 tot 1988 bygewoon het. Op hoërskool, waar sy van 1989 tot 1993 onder meer ballet geneem het, is sy volgens haar oud-balletonderwyseres deur ander meisies verafgod. Haar ma, Gerda (oorspronklik van Duitse afkoms), het in 1991 haar pa, Charles (oorspronklik van Franse afkoms), met sy eie wapen doodgeskiet uit selfverdediging nadat dronkenskap en huishoudelike geweld ‘n breekpunt in hul huis bereik het. (Charlize was toe 15 jaar oud.) Sy is tereg nie aangekla van moord nie. Die jong Charlize is Amerika toe om haar merk op Hollywood te maak en is uiteindelik deur ‘n talentsoeker raakgesien. Haar eerste rol op die internasionale silwerdoek was in 1995 in Children of the Corn III.


Nou die prijzen voor het acteren waren er gisteren avond niet echt aan af te zien.
Haile werd gevraag of hij nog breder kon glimlachen, de cricket speler (de eerste niet blanke in het nationale cricket team Makhaya Ntini), bij de iedere bal gevraagd niet te bowlen, en de voetbalster werd meerdere keren aangesproken als mooie vrouw (wat in mijn ogen ook zo was maar waarom niet gewoon de naam noemen: Simphiwe “Shorty” Dludlu). Als Beckham een bal aan moest geven. Vroeg ze tot twee keer toe: Are your sure? Hierbij keek ze naar hem alsof het om zijn eigen ballen ging.

Jammer dat ze dus niet zo grappig was als bij de generale.

Comments

Popular Posts