flashback

Going back in the time for a flash back. Dat is wat ik dacht bij het zien van deze video. Gisteren haalden twee atletes een tweede plek in de World Cup Bobslee: Kamphuis-Vis. Nu ken ik deze twee atletes al heel lang dus dan volg je het toch wat intensiever en bezie je het ook anders.
Judith Vis zie ik altijd nog als dat houterig bewegende meisje met een te grote bril en een wapperend rood shirtje in Houtrust. Later zat ze bij W. in de regio trainingen horden. Maar ook was een keer in mijn team met de Euroopa Cup meerkamp in Oulu scoorde ze een goed puntentotaal maar we degradeerden uit de Superliga.
Esmee Kamphuis kwam ik op wedstrijden al vaker tegen maar toen ze naar Amsterdam kwam ging ze ook daadwerkelijk bij me trainen. Ze haalde een mooie medaille op de NK jeugd in Assen en trainde met Wisse en Keizer. Met een blauw beschilderde auto trokken ze door de atletiekwereld van Amsterdam naar Lisse en Papendal bijvoorbeeld.
Gisteren schreven ze geschiedenis. Zilver op een World Cup. Eerder waren ze al goed voor brons op het EK. Het lijkt er op dat dit duo goed op weg is naar Sotchi!

Comments

Popular Posts