tempo agora

gisteren was ik er al een beetje bang voor.

ik herkende namelijk de positie van de autoriteiten. die reageren als een kat in het nauw: ovoorspelbaar voorspelbaar. aangezien er altijd andere belangen zwaarder wegen dan die van een paar werknemers kan er dus gewoon gewerkt worden. zo gebeurde dat in het midden oosten ook. dus boven de vijftig graden mocht er niet buiten gewerkt worden. officeel was het dus bijna nooit vijfig!. dat kostte immers geld. toch waren er regelmatig ongelukken als de mussen van het dak vielen.

dus toen ik gisteren las dat de russen nog niet wisten of de wedstrijd van FC Twente wel door zou gaan wist ik genoeg. die vijftien graden die zou niet op de thermometer verschijnen. even in de hand houden en klaar is Ivan. en met de andere hand gewoon de ff vangen: euro/dollars dus.

er is nog niet zo lang geleden afgetrapt. het is nog nul nul maar als ze niet zouden spelen stond er 3-0 in de uitslaglijst van de EUFA.

Update: FC twente heeft met 2-0 gewonnen, ijskoud de bese in mosKOU dus.

ondertussen, hier is het 21 graden en 93% luchtvochtigheid, bewolkt ook. ik denk dat er nog wel een buitje gaat vallen voor het hier 50+ of -15 is.

Comments

Popular Posts