Lenting, haal die grijns van je gezicht

"lenting, haal onmiddelijk de grijns van je gezicht", dit moest ik regelmatig horen op de MAVO. Had ik het naar mijn zin of moest ik ergens om lachen. Met samengeknepen oogjes, wat me dan weer de bijnaam chinees opleverde voor korte tijd.
Vanmiddag heb ik met een brede grijns op mijn gezicht training gegeven. Net voor ik opgepikt werd door de chaufeur van de federatie volgde ik de tweets van atletiek unie media-man Eric Roeske. geen pr op de 800 dat had een perfecte meerkamp opgeleverd. maar met een (meerkamp)pr's op horden en kogel en ver was het al erg goed. tel daarbij het Nederlands Record op hoog. Voor het eerst een Nederlandse over de 1m90 en hoe!! Een dubbel record indoor en outdoor notabene. Een discipline die haar ligt ook. Maar ook nu liet ze weer zien dat ze kan focussen en een echte wedstrijdinstelling heeft. Dat was op onderlinge wedstrijden, clubcompetities en NK's in het verleden ook al het geval. Maar ook bij haar meerkamp europa cup optredens natuurlijk. Die lach is de hele training gebleven. Omdat ik met nog heel goed die hele jonge Remona voor de geest kan halen en nu dus kan genieten waartoe dit heeft geleid.
Morgen nog een hoogspringsessie, dan met een jonge specialist. Ik zal morgenochtend eerst goed in de spiegel kijken. Maar ik haal de grijns niet van mijn gezicht, meneer de Haan.

Comments

Popular Posts