beach


Um pé humano em decomposição foi encontrado, no início da tarde desta quarta-feira, nas areias da Praia de Copacabana, na Zona Sul do Rio. Segundo policiais do 19º BPM (Copacabana), os restos mortais estavam próximo à arena de vôlei, construída para os Jogos Olímpicos. Não foi possível identificar se era de era homem ou mulher. Equipes de perícia foram acionadas para o local e foi pedida a remoção do material...source: globo..
Het stond echt in de krant dat in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro  lichaamsdelen zijn aangespoeld op het Olympisch strand. Zo. Ze doelen dus op het strand, wat 150 stappen van mijn deur lag. Het zou om onder meer een voet en een arm gaan. Op dit strand van de Copacabana worden volgende maand beachvolleybalwedstrijden gehouden.

Terwijl de Olympische Spelen over 36 dagen beginnen, wordt de stad geteisterd door toenemende criminaliteit van bendes in diverse achterstandswijken. Dit levert veel onrust op.  Hoewel er meer agenten worden ingezet is op het zelfde moment bekend geworden dat er te weinig benzine is voor patrouille auto's. De schietpartijen en afrekeningen zijn dan ook orde van de dag.
Maar het bendegeweld is niet het enige probleem waar de Braziliaanse autoriteiten in het hele land en vooral in Rio, mee kampen. Het Zuid-Amerikaanse land zit middenin een politieke en financiële crisis. Eerder zei de gouverneur van Rio de Janeiro: Eduardo Paez al dat hij bang is dat de Olympische Spelen mislukken als de regering niet snel met meer geld over de brug komt. Zo is de een deel van de olympische infrastructuur nog steeds niet klaar. 
Iedereen houdt zijn hart vast. Het is wachten op nieuwe problemen.






Comments

Popular Posts