zes keer op nu punt nl

ZES Opmerkelijke hete onderwerpen - KNMI voorspelt vaker zachte winters ;)-

Stelopdracht: zet ze in de door jouw gekozen volgorde en maak een goed lopend verhaal door de kernbegrippen uit het bericht te gebruiken.

1. Het Medisch Centrum Alkmaar heeft mogelijk bij twee echtparen per ongeluk sperma verwisseld. Dit heeft het ziekenhuis donderdag bekend gemaakt.
De twee echtparen ondergingen een zogenoemde intra-uteriene inseminatie (IUI), waarbij zaadcellen direct in de baarmoeder worden ingebracht. Wanneer dat gebeurde is niet bekendgemaakt. Bij IUI worden de beste zaadcellen geselecteerd en rechtsreeks in de baarmoederholte geïnsemineerd. De zaadcellen zijn dan dichter bij de plaats van bevruchting.
2. De verkoop van geslachtstesten voor embryo's via het internet moet worden verboden. Dat wil de SGP. Ouders kunnen met zo'n test vanaf de zesde week zelf vaststellen welk geslacht hun kind heeft.
Volgens SGP-leider Bas van der Vlies werkt een dergelijke zelftest drempelverlagend voor een abortus. De test zou kunnen leiden tot een abortus wanneer de embryo 'niet het gewenste geslacht' heeft, schrijft hij in Kamervragen aan staatssecretaris van Volksgezondheid Jet Bussemaker (PvdA).
3. Consumenten hebben hun beklag gedaan over de seksspeeltjes die prijken in de moederdagfolder van Kijkshop. De winkelketen zou daarmee suggereren dat het doodnormaal is als kinderen hun moeder verrassen met een dildo, zo meldt het AD.
De Kijkshop heeft in de gewraakte folder een hele pagina gewijd aan zijn seksassortiment. Het assortiment bestaat uit onder meer geparfumeerde condooms, siliconen vaginale liefdeskogels en een fluisterstille, innovatieve stimulator.
4. Vibrators van het type Love Bug 2 mogen niet meer gebruikt worden op Cyprus. Het verbod is uitgevaardigd op last van de Cypriotische strijdkrachten.
Volgens de militairen zendt de vibrator van Britse makelij golven uit die het militaire radioverkeer kunnen verstoren.
5. Het Weense stadsbestuur heeft een sekslijn geopend om de uitbreiding van de openbare bibliotheek te financieren.
Een opmerkelijk initiatief, maar de sekslijn zelf blijkt vrij tam. Voor 39 eurocent per minuut kunnen bellers luisteren naar de Oostenrijkse actrice Anne Bennent die passages voorleest uit erotische fictie uit de 18de, 19de en 20ste eeuw.
6. De vrouw die onlangs een gratis borstvergroting won in de Rotterdamse Baja Beach Club moet het voorlopig nog even met haar eigen borsten stellen. De 20-jarige Rotterdamse is nog te jong voor de ingreep.

Comments

Popular Posts