een wereld van verschil

OSLO -
Bezoekers van een supermarkt in het Noorse plaatsje Kongsvinger, ten noordoosten van Oslo, keken vreemd op toen zij een eland langs de schappen zagen rennen. Het beest stormde de supermarkt waarschijnlijk binnen om wat afkoeling te zoeken. De Noorse televisiezender TV2 maakte melding van het incident.

De eland takelde de bloemen- en tuinafdeling van de supermarkt flink toe, waarna het zijn weg vervolgde naar de drankafdeling. Voor een stapel met koele bierflesjes bleef het dier een tijdje staan en stormde via de ingang de winkel uit. Hierna verdween de eland in een bos

ZUIDBROEK -
Een automobiliste is dinsdagmiddag met haar wagen tegen de zijgevel van een bejaardenwoning aan de W.A. Scholtenweg in Zuidbroek gereden.
De bestuurster raakte geïrriteerd doordat een vrachtauto de bocht te krap nam. Ietwat verhit gaf ze een dot gas en reed achteruit. Daarbij verloor zij de macht over het stuur. Via de stoep kwam de auto tegen een boom. Met een klap belandde het voertuig in de woonkamer. De auto raakte zwaar beschadigd.
De bewoonster was op dat moment niet in de woonkamer. Daar waar ze normaal gesproken altijd pal achter de muur in een stoel zit. De bestuurster kwam met de schrik vrij. Wel liet zij zich uit voorzorg behandelen door ambulancepersoneel.
Een aannemer is ingeschakeld om de woning te stutten. De zijgevel moet opnieuw opgebouwd worden.

Comments

Popular Posts