poetin



Het Kremlin weigerde dinsdag ieder commentaar op de geruchten van het Russische tabloid 'Moskovsky Korrespondent' dat Poetin binnenkort gaat hertrouwen.

Nou weet ik niet beter dan dat de Russische president Vladimir Poetin al jaren is getrouwd en daarnaast judoka en politicus is.

Poetin is bij mij weten zelfs een fervent judoka, hij begon er mee op jonge leeftijd en oefent nog steeds verder zoals je regelmatig in de media ziet. Zo won hij enkele wedstrijden in Leningrad, heeft hij de zwarte band en de 6de Dan. Verder beoefent hij Sambo, tennis, en skiet hij graag.

Poetin is getrouwd met Ljoedmila Poetina, een luchtvaartstewardess en lerares Duits en spreekt dus vloeiend Duits. Ze hebben twee dochters, Jekaterina (Katja) (1985) en Maria (Dresden, 1986). Hij is praktiserend lid van de Russisch-orthodoxe Kerk.

Nu zou deze robbedoes dus binnenkort gaan trouwen met een 24-jarige super lenige ex-turnster Alina Kabajeva, een voormalig Olympische atlete. Ze won een gouden medaille op de Spelen in Athene in 2004. Vorig jaar werd ze gekozen tot afgevaardigde in de Doema, het Russische parlement. Ze is tevens lid van Poetins partij Verenigd Rusland.

De opvolger van Jetsin huldt zich in stilzwijgen.
Mevrouw Putin moet zich volgens protocol buiten de politiek houden.

Maar hoe hou je een kleine maar super lenige turnster in een houdgreep?

http://en.wikipedia.org/wiki/Alina_Kabaeva

Comments

Popular Posts