beweeg met mate en niet iedereen kan queen of scream zijn

GL: half uurtje

Precies 190.049 mensen deden donderdag mee aan de landelijke bewegingscampagne Heel Nederland Beweegt 30 Minuten. Deelnemers door het hele land werkten zich na het startsein om half twaalf een half uur lang in het zweet.

Onder muzikale begeleiding van zangeres Edsilia Rombley gaf presentator Jochem van Gelder het startschot op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Elders in het land hadden honderden bedrijven, gemeenten en verenigingen hun eigen wandel-, fiets- of skippybalevenementen om aan de actie bij te dragen. Staatssecretaris Jet Bussemaker (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) woonde in Amsterdam de aftrap van de actie bij. „De Nederlander moet nog veel meer gaan bewegen, maar dit is alvast een positief signaal naar de samenleving”, aldus de bewindsvrouw.

maar dan dit:


Een 36-jarige bodybuilder uit het Engelse Margate moet bijna honderd euro boete betalen omdat hij te hard kreunt in huis.

De buren van de Engelsman hadden geklaagd. Een geluidsmeter sloeg 100 decibel uit toen Giran Jobe het tijdens zijn middernachtelijke powerliftsessies uitgilde en kreunde.........................

Comments

Popular Posts