traaaaaaaaaaaaaag

al een paar dagen is het internet ontzettend traag.
niet zo erg in de meeste gevallen, je loopt toch achter het nieuws aan maar soms.
soms is het lastig zeker als bepaalde pagina's zeeeeer traaaag laden.
zo ook de pagina van het vliegveld. (is luchthaven een germanisme zo vraag ik me plots af). onbegonnen werk dus gokken. Ik gok meestal fout (verkeerde afslag, niet de juiste rij bij de kassa, is er nog tijd voor even dit of dat) en gisteren ook weer.
dus de geplande aankomsttijd van kelly en naomi was 01.55uur. al een aantal keren was de vlucht van Turkish Airlines voor op het schema (statistisch neemt de kans dan af dat het ook ......) ik gokte hier op. Beetje geslapen voor die tijd, toch weer wakker dan maar met een boek naar Doha airport. Hij stond gewoon op het bord. Koffie, boekje en de tijd vliegt. Even checken, verwacht 15 minuten later. Praatje met een bekende, nog wat lezen. Toch maar wachten bij het hek en beetje rondkijken. Papiertje van de afhaalservice nog weer eens bestuderen. En voor ik het wist was hal 02.55 en de meiden nog niet gezien.
Gelukkig waren ze meegekomen (de bagage ook) en opgevangen door de Marhaba service.
Snel een foto van de bagage en de Volvo van Uwe en naar huis.
Hopelijk is het interner snel hersteld.


uit de krant
INTERNET users in Qatar will face access problems and slowdown in service speed for the next few days because of loss of capacity due to breaks in submarine cables under the Mediterranean, possibly caused by a ship’s anchor.
Work to repair the cable is under way, although this could take several days to complete, a Qtel spokesman said yesterday.
Qtel said Internet services in Qatar had been affected by the breaks in three of the four Internet sub-cables, but that strong operational capacity will be maintained because of the country’s large number of alternate routes for transmission.
The loss of Internet capacity in Qatar has been estimated at 47%, he said.
The three broken cables are estimated to carry 75% of traffic between the Middle East, Europe and America.

Comments

Popular Posts