eerste ronde

Al Sadd junior athletics team claimed the title of Qatar Association of Athletics Federation championship 2008 – 2009 – junior category - organised by QAAF at the racetrack of Khalifa international stadium .Al Sadd juniors claimed the first place of QAAF tournament, after they bagged ( 179 points), 71 points clear to the second – placed Al Gharaffa ( 108), as Al Ahli juniors finished third (96 ).In grassroots' event, Al Sadd team won the first place with ( 82 points, Al Gharaffa seized the second place (61) and Al Rayyan finished third ( 49).

Zo de eerste ronde van het atletiekseizoen zit er op. en nog een aantal weken met ergernis te gaan. ga maar na: het stadion is super (groot) maar het middenveld mag niet gebruikt en betreden worden: hier ligt het heilige gras van de voetballers. de werpnummers zijn dus op het middenveld van de inloopbaan. juist. het inlopen daar is dus een crime.
de beschermhoezen van de tribune stoelen zijn alleen weggehaald bij het zitgedeeldte op de finishlijn. de aanwezigen worden geacht hier plaats te nemen. als er al ouders de moeite nemen om te komen kijken, of als er vriendjes je een keer willen zijn springen moeten ze zich de longen uit het lijf schreeuwen en een verrekijker meenemen want de verspringbak is op de 200m start. ook de coaches moeten weer eens kruipdoorsluipdoor om bij de springnummers te kunnen coachen (nadat ze zoals deze week daarvoor bijna een gevecht met de veiligheidsmensen moet voeren).
deze week was er ook een meerkamp. mahammad zou een limietpoging doen voor de wyc in dessensano. helaas ging hij door zijn enkel en mislukte dit. maar ook in deze meerkamp was het rennen van hot naar her (stadion, wu-baan) nauwelijks inwerken per onderdeel en door het geringe aantal deelnemers leek het wel een bliksem octathlon. temeer doordat sommige atleten ook nog punten moesten halen op een ander onderdeel voor de club in dit geval. dat hun eigen puntentotaal daar onder leed deerde de meeste niet. ze waren zich niet bewust van enig totaal na een onderdeel of na dag 2 laat staan dag 1. na veel moeite achterhaalde ik dat mohammad 2830 punten had na dag 1 (na een zeer slechte 400 bijna vijf seconden langzamer dan in training).
komende week de jongste jeugd en meisjes kijken of daar wat talent bij zit.

Comments

Popular Posts