apeldoorn

ik herrinner me nog goed dat Ton Eijkeboom met een enthousiast verhaal kwam bij een central etraining dat ze een hal gingen bouwen in Apeldoorn. Alles was in kannen en kruiken. Nu moet je wat Ton te berde brengt vaak met een factor x verminderen om het werkelijke beeld te krijgen maar toch. Later werd dit bijgesteld want ook de gemeente ging meedoen. Ton werd de laan uitgestuurd bij AV 34, het bestuur is vele keren van samenstelling verandert en er is al heel wat water door de Rijn gegaan, maar de hal is er nog steeds niet. Hadden ze maar naar Ton geluisterd denk ik want dan was de atletiek al lang in het bezit geweest van een leuke hal. Maar nu de politiek zich er zo nodig mee moest bemoeien en er dus procedure op procedure werd gestapeld is de vertraging meer en mee opgelopen. Haalbaarheids onderzoek en natuurlijk de vraag of het wel rendabal zou zijn gooiden roet in het eten. Partners werden gevonden, partners werden afgestoten en de papiermolen draaide door. Nog steeds is het niet klaar.
De KNAU nam een voorschot en stelde zich kandidaat voor een indoorkampioenschap hoewel het eerste NK indoor er nog niet geweest is. Gelukkig stelden ook een aantal andere accommodaties in het buitenland zich kandidaat. De KNAU heeft nu de kandidatuur ingetrokken en er is weer een hoofdstuk toegevoegd aan de soap van de hal in Apeldoorn.

knip.......De atletiekunie en de gemeente Apeldoorn hebben hun kandidatuur voor de organisatie van de EK indoor in 2011 ingetrokken. De Europese Atletiek Associatie (EAA) had aangegeven dat de accommodatie gereed moet zijn als de evaluatiecommissie de kandidaat-steden deze zomer zou bezoeken. Het omnisportcentrum in Apeldoorn is dan echter nog bij lange na niet gereed............... knip

Zo groeit de knipselmap van Ton denk ik tot proporties die zelfs na aftrek van de x factor nog groot is.

Comments

Popular Posts