cricket

De Australische cricketers zijn het WK in poule A, de groep met Oranje, begonnen met een overtuigende zege. De dure profs van 'down under' waren veel te sterk voor Schotland. De Aussies sloten na vijftig overs af op 334 runs voor het verlies van zes wickets. De Schotten kwamen tot 131 voor het verlies van 9 wickets (in 40.1 overs).

Ja de cricketkoorts loopt hier al aardig op. Niet voor deze duels -zoals hier boven- natuurlijk maar wel voor india, pakistan. als je hier in het weekend langs veldjes en parkeerplaatsen rijdt zie je overal jongens spelen met oefenstumps en diverse soorten balletjes.
Morgen moet 'wij' dus aan de bak tegen zuid afrika en zondag tegen de aussies daarna nog om de vet leren medaille/ wooden spoon tegen de schotten op de 22e. aangezien al deze landen ook binnen Aspire vertegenwoordigd zijn (coaches en medewerkers) krijg ik het zwaar te verduren.

iedere dag hier in de krant minimaal 1 pagina cricket nu met het wk loopt dit op tot vier pagina's. en dat terwijl Qatar niet mee doet ;)

Comments

Popular Posts