zes


Duizend mede(r)landers deden mee aan een onderzoekje. Conclusie: de Nederlandse samenleving is er in vergelijking met de jaren negentig echt op achteruit gegaan. Dat vindt 39 procent van de ondervraagden. Het eerste rapport cijfer is hetzelfde als waar onze JP al voor waarschuwde namelijk een 6.

Het onderzoekje is gedaan door Readers Digest. Dat kleine boekej wat je afentoe nog wel eens bij de kapper ziet liggen. En waar leuke weetjes in staan. Kun je dat repressentatief noemen?

38 Procent heeft minder vertrouwen in de Nederlandse wetgeving en handhaving.
34 Procent heeft negatief idee over de politiek
39 Procent oordeelt negatief over de politie.

ik lees toch maar even verder..........

Het vertrouwen in de sociale samenhang van Nederland is met maar liefst 53 procent gedaald. Het vertrouwen in de integratie van minderheden (-40 procent), in het behoud of herstel van normen en waarden (-45 procent) en in het stoppen van maatschappelijke verruwing (-65 procent) is eveneens sterk afgenomen. De respondenten denken dat de maatschappij alleen maar meer zal individualiseren en verruwen.

Het wordt steeds minder!Ga maar na:

1. Scholieren in de bovenbouw van havo en vwo blijven de komende jaren gevrijwaard van grote veranderingen in hun lesprogramma

2.Driekwart van de ouderen in Nederland vindt zich gelovig. Als echter naar de inhoud van dat geloof wordt gekeken, blijkt dat nog slechts een kwart van alle ouderen in een persoonlijke God gelooft. Bij katholieken is dat een derde.Ook bij katholieke ouderen taant het traditionele christelijk geloof, zo blijkt uit het boekje 'Het zoeken niet moe' van freelancejournalist Arjan Broers.

3.Een groot deel van het aardgas in ons land zal in de toekomst per schip worden aangevoerd uit landen als Algerije, Indonesië, Maleisië, Australië en Qatar

En dat is maar een greep uit de T van vandaag.
Waarom ben ik nou nooit een van de NL-ers die gevraagd wordt of het slechter gaat?
Als rasechte Groninger zou ik dan kunnen zeggen: 't Kon minder.

Comments

Popular Posts