verandering

We reden met de auto richting de binnenstad, op weg naar Diana haar werkplek. Lekker vroeg dan is het nog te doen in een stief kwartiertje ben je een half uur later dan doe je er drie keer zo lang over. En dat kan niet want ik begin ook om zeven uur met de training. Kortom Lenting-Nijboer zit om 06,00 AM in de Volvo. We verbaasden ons tijdens dit ritje weer enige malen. Zo is er een gat in de weg dat al zeker acht keer is gemaakt maar wat er nu al weer zit! Het aantal compounds dat nog steeds leeg staat maar dat er in een rap tempo nog meer worden gebouwd. Het huis bij ons in de buurt welke nooit af is gebouwd maar al een jaar onbeheerd staat. Terwijl een ander gebouw nooit af is gemaakt maar inmiddels al weer helemaal gesloopt is.
Het aantal kantoorgebouwen dat er bij komt en op de kruising bij het Ramada hotel nog meer hotels. Natuurlijk de uitbouw van het ramada zelf maar ook nog compleet nieuwe.

nu lees ik in de The Peninsula.....

knip:
The Qatar Tourism Authority’s (QTA) strategic plan is to have 50,000 hotel rooms in the country by 2016, said Ahmed Abdullah Al Nuaimi, the Chief Executive Officer (CEO) of QTA.

“We have conducted studies and an extensive report has been prepared on Qatar's infrastructure needs, future tourism activities and QTA’s role in backing Doha's bid for the 2016 Olympics. Our dream will come true. We have proved that in respect of Asian Games,” Al Nuaimi said.

Qatar’s tourism sector has been looking up over the past few years, contributing to the productivity of most of the establishments and companies working in the filed.

Kijk dan moeten ze dus nog wel even door blijven bouwen. Wie er in die hotels voor die tijd moeten verblijven is me een raadsel maar ze hebben het wel doorgerekend in ieder geval. Doha zal nog wel even een bouwput blijven

Comments

Popular Posts