gevoels temp

De t>........knip
Weerdeskundigen verwachten dat de gemiddelde temperatuur over 2007 uitkomt op 11,2 graden, net als in 2006.
"Maar als de maand december een klein tikje zachter wordt dan normaal, dan sneuvelt het warmterecord van 2006" , vertelt meteoroloog Rob Sluijter van het weerinstituut KNMI. "Normaal is de temperatuur in december 4 graden. Als het gemiddeld 4,3 graden wordt, is het record van 2006 al gebroken." ..knip

GL: gisteren bij de training was het behoorlijk koud. gelukkig had ik een sweater bij me. toen ik later de temperatuur zag dacht ik hoe is het mogelijk 23 graden!
vanochtend een heerlijk duurloopje met wat versnellingen gedaan zo net na zonsopgang en lekker in je short+singlet 20 graden!!

OUTLOOK FOR QATAR: Fine to humid and hazy. Wind: south easterly 5-12kt. Visibility: 2-7km. Sea state: Inshore: 1 foot; Offshore: 1-3ft. Maximum temperature expected: 31°C. Minimum temp expected: 22°C. Yesterday’s maximum temp: 31°C. Yesterday’s minimum temp: 23°C. Doha tide: high: 1.15pm; low: 7am, 8.15pm. Sunrise: 5.55; Sunset: 4.46


in NL volgens de beste weersvoorspellers RTL:
" Het weer vandaag Het is half tot zwaar bewolkt, maar in het oosten en zuidoosten schijnt de zon vanochtend nog af en toe. Vanmiddag is het ook daar bewolkt. In het westen en zuidwesten miezert het af en toe. Bij een afnemende wind uit het westen wordt het ongeveer 9 graden.
Vanavond en vannacht is het overal bewolkt en verspreid motregent het wat. In het binnenland ontstaat nevel. Vannacht koelt af naar 6 graden aan zee tot 2 graden in het oosten".

GL:
nou kijken hoe dat op woensdagochtend aanvoelt. mijn winterjas is al ingepakt!

Comments

Popular Posts