nieuws?


en... is d'r nijs? nog nijs? nog wat te doun in loug?

zo start meestal een gesprek in Groningen. nieuwsgierigheid zeg maar. dus nu mevr Lenting in Groningen is heb ik iedere keer de neiging te vragen: nog iets nieuws te melden?

Er is genoeg nieuws maar niet voor dit blog.

Daarom maar ander nieuws gezocht. Tara Lynn is model. Dat zou je niet zeggen want de meeste 'echte' modellen passen wel twee keer in haar model.
Het zogenoemde "Plussize model" Lynn is hard op weg de wereld te veroveren. Deze maand schittert ze, samen met twee ook aan de maat zijnde dames, op de omslag van de Vogue in Italie. Via een vogelnestje nu naar de atletiekbaan zou ik zeggen.

dan uit het DVHN:
Groningen - De atletiekbaan in het Stadspark voldoet niet meer aan de eisen van atletiekunie KNAU. Iedere atletiekbaan moet aan een aantal eisen voldoen. De atletiekunie geeft vervolgens een goedkeuring af die vier jaar geldig is. De baan in het Stadspark had oktober vorig jaar opnieuw gekeurd moeten worden, maar de baan verkeert in een dusdanig slechte staat dat de gemeente volgens GroenLinks geen nieuwe keuring heeft aangevraagd.
GroenLinks-raadslid Lizette van der Vegt is hier niet gelukkig mee en heeft schriftelijke vragen aan B en W gesteld. Van der Vegt wijst op de nota Sport op Orde. “Sinds die nota zouden alle sportcomplexen in de stad op orde moeten zijn. Het is heel opmerkelijk dat dat bij de atletiekbaan niet zo is. We hebben toptalenten in de stad en willen de jeugd aan het sporten krijgen. Daar hoort een goede baan bij.”

Een van de oudste kunststofbanen van Nederland. Zou mooi zijn als er nu eens een keer echt geld voor wordt uitgetrokken om dit complex grondig te renoveren en de baan te voorzien van Mondo-tapijt in clubkleuren.
Wellicht kan Groningenatletiekcolumnist Gert van Akkeren daar wel een mooi stukje van maken...
http://www.groningenatletiek.nl/2008/index.php?option=com_content&view=article&id=963:afl-116--fbk-flames&catid=83:gertletiekenzo&Itemid=224


ps.
in het dvhn is er ook ruimte voor reacties. vaak door dezelfde reagluurders en wijsneuzen en opineuzen. zo ook deze:

Voorzieningen als atletiekbanen, wielrenbanen, voetbal-, korfbal- hockey- en handbalvelden kosten de balstingbetaler handenvol geld. Ik heb totaal geen zin om voor al die sportende nietsnutten de buidel te trekken.
Dat doen die sporters, als het aan mij ligt, maar mooi zelf. Van het geld dat de overheid op die manier bespaart, kunnen fantastisch mooie bejaardentehuizen met prachtige voorzieningen worden gebouwd. Kijk, en daar heb ik wel wat aan. Alle andere belastingbetalers natuurlijk ook, die komen daar immers uiteindelijk ook terecht. Als ze tenminste oud genoeg worden zoals ik, wat ik voor ze hoop.

Geplaatst door Meelezer op 13:30 06-jun-2011

Comments

Popular Posts