LISSSE-BOLLEN AFDEKKEN


LISSSE-BOLLEN AFDEKKEN
Originally uploaded by gerard sport.
Gemist 1!

SOLDEN - Tina Maze heeft zaterdag in Sölden de opening van het wereldbekerseizoen voor de skiërs gewonnen. De 22-jarige Sloveense was de beste in de reuzenslalom. Op de Oostenrijkse piste bleef ze over twee runs de Kroatische Janica Kostelic en de Zweedse Anja Paerson voor.
http://www.soelden.com/main/EN/WI/newsevents/AktuelleNews/snowboard_wc_ergebnisse/index,method=main.html

Gemist 2!
bollenstreek

Gemist 3!
In oktober begint het bokbierseizoen. Zoals het een echt biercafé betaamt, heeft café Studio elk jaar weer veel bokbieren van de tap en op fles. Tijdens de feestelijke opening van het bokbierseizoen worden deze bieren geproefd en gekeurd. Café Studio verandert rond deze tijd even in een echte bierstube: lange biertafels, de muziek en zelfs het personeel zijn een Duits jasje gestoken om het feest compleet te maken.
http://www.cafestudio.nl/

Gemist 4!
ZUIDLAREN - Jong en oud vermaakt zich prima op de kermis tijdens de Nacht van Zuidlaren. De kermis is het kloppend hart van die nacht waarin je niet hoeft te slapen.
De opbouw van de gezelligste paardenmarkt van Europa zorgt voor extra energie. Stalhouder Hein Vermanen heeft als eerste zijn paarden uitgestald. Ze trekken veel bekijks. Terwijl nog meer paarden worden aangevoerd, waaieren de duizenden ’Nachtgangers’ uit over het muziekpodium bij het oude postkantoor en de cafés. Voor hen is de Nacht het hoogtepunt van de Zuidlaardermarkt. Van de paardenmarkt krijgen ze niets meer mee.
GEMIST 5!
GRONINGEN - De stad zal deze herfst anders ruiken. Frisser. Minder zoet. Minder naar suikerbieten in ieder geval. Een nieuwe beluchtingsvijver bij de suikerfabriek van de Suiker Unie moet er voor zorgen dat de geur tijdens de bietencampagne minder overlast veroorzaakt.
http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/article3672.ece

Gemist : de prachtige kleuren van Middenduin en Elswout maar de Amsterdamse waterleidingsduinen

Comments

Popular Posts