acties

Hallo allemaal, schrijft Daniella in de app groep. Ze is zeer betrokken bij het project Meerzicht en uitermate actief in het het op de kaart zetten van de problematiek rond staanplaatshouders op campings.

Zo ook nu weer. 

.....Morgenochtend komt RTV Drenthe filmen op ons park en vrijdagochtend SBS Hart van Nederland. Ook het Dagblad van het Noorden besteedt weer aandacht aan ons. Aanleiding is de actie ‘Red de Camping’ waar wij vrijdag in Vogelenzang samen met de landelijke SP het podium betreden en een workshop geven aan gedupeerden. Wij zijn vooralsnog de enige camping die de strijd hebben gewonnen en helpen andere gedupeerden in Nederland. Voor deze actie krijgen we steun van de bekende Groningse acteur en regisseur Marcel Hensema. Hij maakte een voorstelling hierover en komt daar een deel van opvoeren. We verwachten een hoge opkomst van demonstranten en media.


Vorig jaar al schreven we met de SP mee aan een initiatiefnota voor betere wet en regelgeving voor recreanten. Maar de Tweede Kamer kan hier pas over debatteren zodra er een reactie van het Kabinet is. Met de actie van vrijdag voeren we de druk op op de minister en de Tweede Kamer. ....



drone opname waar ons huisje met het dak nog net op de rand te zien is.


Comments

Popular Posts