bea/trix


uit dvhn

kolham -
De transportsector is bepaald niet blij met de vijf uur durende afsluiting van de rijksweg A7 bij Hoogezand/Kolham. De weg wordt dinsdag tussen 10.30 en 15.30 uur in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer in verband met het bezoek van Koningin Beatrix.

De Koningin zal in de middenberm van de A7 het kunstwerk Gasmolecuul van Marc Ruygrok onthullen. Het is een aandenken aan het feit dat 50 jaar geleden rond deze plek het eerste aardgas werd aangeboord.

knip
Volgens een persbericht van Rijkswaterstaat is de A7 bij Hoogezand/Kolham tussen 10.30 en 15.30 uur afgesloten. Borden langs de A7 geven echter aan dat de rijksweg tussen 11.00 en 15.00 uur is gestremd. Volgens woordvoerster Paula Hoff van Rijkswaterstaat worden er door de tijdelijke afsluiting weinig problemen verwacht omdat het allemaal buiten de spits om gebeurt.

Hett bezoek van Koningin Beatrix zal gepaard gaan met extra strenge veiligheidsmaatregelen. De Rijksvoorlichtingsdienst wil echter niet zeggen welke dat zijn. De Koningin bezoekt tegen 13.30 uur de gastentoonstelling in de Fraeylemaborg in Slochteren. Rond 14.00 uur onthult ze het kunstwerk op de A7 en daarna reist ze door om tegen 14.45 uur in Martiniplaza het eerste exemplaar van het jubileumboek van de NAM in ontvangst te nemen.

Comments

Popular Posts